Mellanmjölk med lång hållbarhet är ultrapastöriserad och har därför en något sötare smak än lågpastöriserad mjölk. Den smakar bäst kyld men kan tack vare ultrapastöriseringen förvaras oöppnad i rumstemperatur. Arla® mellanmjölk med lång hållbarhet är en naturlig källa till bland annat protein, kalcium och vitamin B12. Protein bidrar till muskeluppbyggnad och kalcium behövs för att bibehålla en normal benstomme.
Storlek
1000milliliter
MJÖLK, vitamin D. UHT-behandlad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 190 kJ |
Energi | 50 kcal |
Protein | 3.4 g |
Kolhydrat | 4.6 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav sockerarter | 4.6 g |
Fett | 1.5 g |
Riboflavin | 0.15 mg |
Vitamin B12 | 0.5 µg |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 120 mg |
Kalium | 160 mg |
Jod | 24 µg |
Molybden | 4.7 µg |
Klorid | 95 mg |
Fosfor | 95 mg |
Förvaras i 4°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Per 100g portion innehåller Mellanmjölk m lång hållbarhet 1.5% 4.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Mellanmjölk m lång hållbarhet 1.5% innehåller allergenet mjölk.
Mellanmjölk m lång hållbarhet 1.5% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.