Mellanmjölk med lite längre hållbarhet, levererad av Arlabönder som är fast beslutna att göra det med mer omsorg om djuren och hänsyn till klimatet. Mellanmjölk har en fyllig mjölksmak och är populärt till frukostflingorna, gröten eller som måltidsdryck. Mjölk är en naturlig källa till protein, kalcium och vitamin B12. Protein bidrar till muskeluppbyggnad och kalcium behövs för att bibehålla en normal benstomme. Varumärket Arla Ko® garanterar 100% svensk mjölk. Läs mer på arla.se/klimatresa
Storlek
500milliliter
MJÖLK, vitamin D. Högpastöriserad
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 195 kJ |
Energi | 47 kcal |
Protein | 3.5 g |
Kolhydrat | 4.7 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav sockerarter | 4.7 g |
Fett | 1.5 g |
Riboflavin | 0.14 mg |
Vitamin B12 | 0.4 µg |
Pantotensyra | 0.5 mg |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 124 mg |
Fosfor | 139 mg |
Kalium | 160 mg |
Molybden | 3.8 µg |
Klorid | 92 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Mellanmjölk 1.5% ESL 4.7g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Mellanmjölk 1.5% ESL innehåller allergenet mjölk.
Mellanmjölk 1.5% ESL tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.