Ekologisk lättmjölk från Arla, gjord på svensk mjölk från Arlagårdar, har en svagt söt, gräddig smak och njuts bäst kall. Lättmjölk är en måltidsdryck men passar också utmärkt efter träning och rekommenderas av näringsexperter. Arla Ko® ekologisk färsk lättmjölk är en naturlig källa till bland annat protein, kalcium och vitamin B12. Protein bidrar till muskeluppbyggnad och kalcium behövs för att bibehålla en normal benstomme. Varumärket Arla Ko® garanterar att produkten är gjord på 100 procent svensk mjölk.
Storlek
1000milliliter
MJÖLK*, vitamin D. Lågpastöriserad. *KRAV-ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 160 kJ |
Energi | 38 kcal |
Protein | 3.6 g |
Kolhydrat | 4.7 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
- Varav sockerarter | 4.7 g |
Fett | 0.5 g |
Riboflavin | 0.14 mg |
Vitamin B12 | 0.4 µg |
Pantotensyra | 0.5 mg |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 124 mg |
Fosfor | 139 mg |
Kalium | 160 mg |
Molybden | 3.8 µg |
Klorid | 92 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 9 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 9 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Per 100g portion innehåller Färsk lättmjölk 0.5% 4.7g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Färsk lättmjölk 0.5% innehåller allergenet mjölk.
Färsk lättmjölk 0.5% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.