Ekologisk lantmjölk från Arla, gjord på svensk mjölk från Arlagårdar, är ohomogeniserad och har en naturlig fetthalt som varierar över året. När mjölken inte har homogeniserats kan fettet flyta upp på ytan, så skaka den gärna före användning. Arla Ko® ekologisk färsk lantmjölk 3,8-4,5% fett har en god, gräddig smak, perfekt till allt från julgröt till färska jordgubbar. Med Arla Ko vet du att produkten görs på 100 procent svensk mjölk.
Storlek
1000milliliter
MJÖLK*. Ej standardiserad. Ej homogeniserad. Lågpastöriserad. *KRAV- ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 291 kJ |
Energi | 70 kcal |
Protein | 3.4 g |
Kolhydrat | 4.6 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 2.7 g |
- Varav sockerarter | 4.6 g |
Fett | 4.2 g |
Riboflavin | 0.14 mg |
Vitamin B12 | 0.4 µg |
Pantotensyra | 0.5 mg |
Kalcium | 124 mg |
Fosfor | 139 mg |
Kalium | 160 mg |
Molybden | 3.8 µg |
Klorid | 92 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 9 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 9 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Per 100g portion innehåller Färsk lantmjölk 3.8-4.5% 4.6g kolhydrater tillsammans med 4.2g fett.
Färsk lantmjölk 3.8-4.5% innehåller allergenet mjölk.
Färsk lantmjölk 3.8-4.5% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.