Ekologisk mellanmjölk från Arla, gjord på svensk mjölk från Arlagårdar, har en härligt fyllig smak och är ett populärt val till frukostflingorna, gröten eller som dryck till måltiden. Arla Ko® ekologisk färsk mellanmjölk är en naturlig källa till bland annat protein, kalcium och vitamin B12. Protein bidrar till muskeluppbyggnad och kalcium behövs för att bibehålla en normal benstomme. Varumärket Arla Ko® garanterar att produkten är gjord på 100 procent svensk mjölk. Förpackningen innehåller 20L.
Storlek
20000milliliter
MJÖLK*, vitamin D. * KRAV-ekologisk ingrediens. Lågpastöriserad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 195 kJ |
Energi | 47 kcal |
Protein | 3.5 g |
Kolhydrat | 4.7 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav sockerarter | 4.7 g |
Fett | 1.5 g |
Riboflavin | 0.14 mg |
Pantotensyra | 0.5 mg |
Vitamin B12 | 0.6 µg |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 124 mg |
Fosfor | 139 mg |
Kalium | 160 mg |
Molybden | 3.8 µg |
Klorid | 92 mg |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 10 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 10 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Eko mellanmjölk 1.5% storp 4.7g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Eko mellanmjölk 1.5% storp innehåller allergenet mjölk.
Eko mellanmjölk 1.5% storp tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.