Arla Ko® Syrad grädde 30% är precis vad namnet beskriver, en grädde som syrats med mjölksyrabakterier. Med sin milt syrliga smak och krämiga konsistens ger den såsen, grytan, ugnsrätten och desserten den perfekta balansen mellan syrlighet och krämighet. Syrad grädde höjer smaken på alla rätter och ger den perfekta såskonsistensen utan att behöva reda. Produkten är vispbar. Symbolen med den blågula gräddkannan garanterar 100 procent svensk grädde.
Storlek
300milliliter
Pastöriserad grädde, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1200 kJ |
Energi | 290 kcal |
Protein | 2.5 g |
Kolhydrat | 2.6 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 19 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Fett | 30 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 2.5g protein.
Per 100g portion innehåller Syrad grädde 30% 2.6g kolhydrater tillsammans med 30g fett.
Syrad grädde 30% innehåller allergenet mjölk.
Syrad grädde 30% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.