Kelda® Mellangrädde 27% är en vispbar grädde med lägre fetthalt och lång hållbarhet, och därför perfekt att ha på lut i kylen till vardagsmatlagningen. Den ger en krämig konsistens i gratänger, fungerar bra i ugnsrätter och går fint att använda i såser, soppor och grytor. Mellangrädde fungerar även utmärkt som en lättare vispgrädde till olika desserter och bakverk. Kom ihåg att grädde ska vara väl kyld när den vispas.
Storlek
250milliliter
GRÄDDE, KÄRNMJÖLK, SYRAD SKUMMJÖLK, stabiliseringsmedel (karragenan).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1108 kJ |
Energi | 269 kcal |
Protein | 2.5 g |
Kolhydrat | 3.9 g |
Salt | 0.07 g |
- Varav mättat fett | 17 g |
- Varav sockerarter | 3.9 g |
Fett | 27 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 2.5g protein.
Per 100g portion innehåller Mellangrädde 27% 3.9g kolhydrater tillsammans med 27g fett.
Mellangrädde 27% innehåller allergenet mjölk.
Mellangrädde 27% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.