Kelda® Matlagningsgrädde 15% är en kokbar grädde med lägre fetthalt och lång hållbarhet och därför perfekt att ha på lut i kylen till vardagsmatlagningen. Matlagningsgrädde har en mild, gräddig smak och passar utmärkt till lite kryddigare rätter. En matgrädde som du med fördel kan använda i såser, soppor och grytor. Kan behöva redas, speciellt om syrliga ingredienser ingår i din matlagning.
Storlek
250milliliter
GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 676 kJ |
Energi | 163 kcal |
Protein | 2.9 g |
Kolhydrat | 4.2 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 9.6 g |
- Varav sockerarter | 4.2 g |
Fett | 15 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 2.9g protein.
Per 100g portion innehåller Matlagningsgrädde 15% 4.2g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Matlagningsgrädde 15% innehåller allergenet mjölk.
Matlagningsgrädde 15% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.