Valio Laktosfri vaniljsås kan användas som den är till bakverk, pajer och bär. Uppvispad passar den till garnering av desserter och bakverk. Vispas bäst kylskåpskall med elvisp. Volymen tredubblas vid vispning.
Storlek
1000milliliter
SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b och E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl och karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 675 kJ |
Energi | 161 kcal |
Fett | 9 g |
- Varav mättat fett | 7.8 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 15 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 0.15 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Valio Sverige AB
Org.nr: 556481-1734
I en portion på 100g finns det 5.1g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Vaniljsås vispbar 15g kolhydrater tillsammans med 9g fett.
Laktosfri Vaniljsås vispbar innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri Vaniljsås vispbar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Valio Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-725 51 50. Adress: Box 30065, 104 25 Stockholm.