Laktosfri gräddfil har en syrlig, gräddig och frisk smak med en lite sötare ton. Med sin fräscha syra mildrar den hettan från kryddstarka rätter. Gräddfil är en riktig klassiker till såväl vardag som helg över årets alla årstider då den är ett utmärkt tillbehör till många rätter. Den passar utmärkt i kalla såser, dressingar, röror och dipmix. Förpackningen är anpassad för storhushåll.
Storlek
1800gram
Pastöriserad GRÄDDE potatisstärkelse, laktasenzym, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 500 kJ |
Energi | 120 kcal |
Protein | 3.2 g |
Kolhydrat | 3.8 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 6.4 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Fett | 10 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.2g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri gräddfil 10% 3.8g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Laktosfri gräddfil 10% innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri gräddfil 10% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.