Laktosfri vispgrädde med 35% fetthalt och lång hållbarhet. Kan användas precis som vanlig vispgrädde i all typ av varm och kall matlagning. För bästa resultat bör grädden vara väl kyld när den vispas.
Storlek
1000milliliter
Grädde (MJÖLK), laktasenzym, stabiliseringsmedel (E407). ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1385 kJ |
Energi | 336 kcal |
Fett | 35 g |
- Varav mättat fett | 24.1 g |
Kolhydrat | 3.1 g |
- Varav sockerarter | 3.1 g |
Protein | 2.2 g |
Salt | 0.08 g |
Förvaras i 4°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 2.2g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Grädde 35% UHT 3.1g kolhydrater tillsammans med 35g fett.
Laktosfri Grädde 35% UHT innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri Grädde 35% UHT tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.