Havregurt Turkisk används precis som vanlig turkisk yoghurt. 10 % fetthalt. Den är helt vegetabilisk och kan användas både varm och kall.
Storlek
400gram
INGREDIENSER: Vatten/vand, HAVRE 11%, rapsolja, potatisstärkelse/potetstivelse/kartoffelstivelse, potatis-/potet-/kartoffelprotein, syra (äppelsyra/eplesyre/æblesyre, mjölksyra/melkesyre), stabiliseringsmedel/stabilisator (pektin), kalciumkarbonat, kalciumfosfat, joderat/iodiseret salt, vitaminer (D2, B12).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 603 kJ |
Energi | 145 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 10 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 3.3 g |
Salt | 0.11 g |
Fiber | 0.9 g |
Vitamin D | 1.1 µg |
Vitamin B12 | 0.38 µg |
Kalcium | 120 mg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Oatly EMEA AB
Org.nr: 559163-7698
I en portion på 100g finns det 3.3g protein.
Per 100g portion innehåller Havregurt Turkisk 10g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Havregurt Turkisk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och havre.
Havregurt Turkisk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Oatly EMEA AB på följande sätt: Telefon: 020-84 28 43. E-post: info@oatly.com. Adress: Ångfärjekajen 8, 211 19 Malmö.