Norrmejeriers gräddfil 12% tillverkas av färsk grädde från norrländska gårdar. Gräddfil har en svag syrlig och gräddig smak med en lätt krämig konsistens. Gräddfil passar bra till soppor och grytor, till tacos och bakade pajer. Gräddfil passar bra till kalla såser, dressingar och dip och i krämiga sallader. Som alla av Norrmejeriers produkter är den gjord på 100% norrländsk mjölk från norrländska bönder Kartongen i förpackningen kommer från ansvarsfullt odlad skog, korken och den yttre filmen är gjorda av växtbaserad råvara. Det innebär förpackningen är helt förnybart. Tack till dig, som gör en bra insats för både Norrland och för miljön, när du väljer norrländskt!
Storlek
1000gram
Ingredienser: Högpastöriserad norrländsk GRÄDDE och levande mjölksyrakultur
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 550 kJ |
Energi | 140 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 7.7 g |
Kolhydrat | 3.4 g |
- Varav sockerarter | 3.4 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Norrmejerier ek för.
Org.nr: 794700-2296
Kontakt
Mariehemsvägen 210
906 50 Umeå
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Gräddfilen 12% 3.4g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Gräddfilen 12% innehåller allergenet mjölk.
Gräddfilen 12% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Norrmejerier ek för. på följande sätt: Adress: Mariehemsvägen 210, 906 50 Umeå.