Gräddfil är en klassiker som har sin självklara plats i restaurang- och storkök - här förpackad i en 2 kg hink. Arla Ko® Gräddfil 12% tillverkas av färsk grädde från svenska Arlagårdar. Den har en syrlig, gräddig och frisk smak med en lätt krämig konsistens. Använd gräddfil i matlagning, som bas i dressing och varma och kalla såser. Arla gräddfil är även ypperlig som naturellt tillbehör och den fräscha syran mildrar hettan från kryddstarka rätter. Varumärket Arla Ko garanterar att produkten är gjord på 100 procent svensk mjölk.
Storlek
2000gram
Pastöriserad GRÄDDE, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 550 kJ |
Energi | 140 kcal |
Protein | 3.1 g |
Kolhydrat | 3.4 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 7.7 g |
- Varav sockerarter | 3.4 g |
Fett | 12 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Gräddfil 12% hink 3.4g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Gräddfil 12% hink innehåller allergenet mjölk.
Gräddfil 12% hink tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.