Arla Cultura® Onaka innehåller en unik kombination av tre bakteriekulturer: Bifidobacterium lactis BB-12®, Lactobacillus acidophilus LA-5® och Lactobacillus casei F-19®. Den är även en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Toppa din Onaka med färska bär, nötter eller njut som den är. Gjord på 100% svensk mjölk från Arlagårdar.
Storlek
1000gram
MJÖLK, filkultur, Bifidobacterium lactis BB-12® Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus casei F19®, D-vitamin. Mjölken är högpastöriserad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 197 kJ |
Energi | 47 kcal |
Protein | 3.8 g |
Kolhydrat | 3.8 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
- Varav sockerarter | 3.8 g |
Fett | 1.5 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 123 mg |
Fosfor | 141 mg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.8g protein.
Per 100g portion innehåller Onaka filmjölk naturell 1.5% 3.8g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Onaka filmjölk naturell 1.5% innehåller allergenet mjölk.
Onaka filmjölk naturell 1.5% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.