God och krämig naturell A-fil som innehåller bakteriekulturen acidophilus (LA-5). Njut av vår filmjölk till frukost eller mellanmål, och toppa gärna med favoritflingorna, frukt eller bär. Arla® laktosfri A-fil är samma krämiga och goda fil, bara laktosen som är borttagen. Arla®s A-fil görs på 100 procent svensk mjölk. Innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Ät Arla® laktosfri A-fil 3% som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK, filkultur, Lactobacillus acidophilus LA-5®, laktasenzym, vitamin D.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 216 kJ |
Energi | 52 kcal |
Protein | 3.7 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Fett | 3 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 122 mg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.7g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri A-fil 3% 1.8g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Laktosfri A-fil 3% innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri A-fil 3% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.