Arla Cultura® Kefir fermenteras med kulturer karakteristiska för kefir och innehåller 13 olika levande mjölksyrabakterier och jäst. Den är även en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Toppa kefiren med färska bär, nötter eller njut som den är. Gjord på 100% svensk mjölk från Arlagårdar.
Storlek
1000gram
MJÖLK, syrningskultur, jäst, D-vitamin, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 228 kJ |
Energi | 54 kcal |
Protein | 3.5 g |
Kolhydrat | 3.7 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Fett | 2.5 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 123 mg |
Fosfor | 138 mg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Kefir naturell 3.7g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Kefir naturell innehåller allergenet mjölk.
Kefir naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.