Skånemejerier Kefir är gjord på mjölk från sydsvenska gårdar med de högsta kraven på god djuromsorg. Med sina fem olika bakteriekulturer, D-vitaminberikning och naturligt hög kalciumnivå är Kefir ett nyttigt inslag på frukostbordet eller som mellanmål.
Storlek
1000milliliter
Högpastöriserad MJÖLK*, bakteriekultur (Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc), vitamin D. *Ursprungsland: Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 260 kJ |
Energi | 60 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 4 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 120 mg |
Fosfor | 105 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 20 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 20 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skånemejerier Storhushåll AB
Org.nr: 5565273686
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Per 100g portion innehåller Kefir 4g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Kefir innehåller följande allergener: laktos och mjölk.
Kefir tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Skånemejerier Storhushåll AB på följande sätt: Telefon: 040-31 39 00. E-post: storhushall@skanemejerier.se.