Arla Ko® Gräddfil 12% tillverkas av färsk grädde från svenska Arlagårdar. Originalet sedan 1952 är en riktig klassiker som har sin självklara plats i mat till såväl vardag som helg och smakar som gräddfil ska smaka- svagt syrlig och gräddig med en lätt krämig konsistens. Gräddfil används med fördel som en svalkande klick till soppor och grytor, till tacos och bakad potatis. Utmärkt i kalla såser, dressingar och dip och i krämiga sallader. I mjuka kakor ger gräddfil saftighet och i desserter som tex pannacotta en fräschare känsla. Varumärket Arla Ko® garanterar att produkten är gjord på 100 procent svensk mjölk.
Storlek
300milliliter
Pastöriserad GRÄDDE, syrningskultur.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 550 kJ |
Energi | 140 kcal |
Protein | 3.1 g |
Kolhydrat | 3.4 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 7.7 g |
- Varav sockerarter | 3.4 g |
Fett | 12 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Gräddfil 12% 3.4g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Gräddfil 12% innehåller allergenet mjölk.
Gräddfil 12% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.