Arla Ko® Filmjölk med mild och god smak av jordgubbar, gjord på svensk mjölk från Arlagårdar. Jordgubbsfilen är svagt syrlig med karakteristisk filarom och lätt gräddighet. Konsistensen är lite tjockare. Arlas filmjölk med jordgubb kan med fördel ätas med müsli eller flingor, både till frukost och som mellanmål. Fil har en lång historia i Sverige, redan på vikingatiden åt man filmjölksliknande produkter. Varumärket Arla Ko garanterar att produkten är gjord på 100 procent svensk mjölk.
Storlek
1000gram
Högpastöriserad MJÖLK, jordgubbspuré 4,7 %, socker 4,6 %, majsstärkelse, naturlig arom, förtjockningsmedel (pektin), filkultur och vitamin D.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 307 kJ |
Energi | 73 kcal |
Protein | 3.1 g |
Kolhydrat | 8.4 g |
Salt | 0.08 g |
- Varav mättat fett | 1.7 g |
- Varav sockerarter | 8.2 g |
Fett | 2.7 g |
Vitamin D | 0.92 µg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 18 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 18 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Filmjölk jordgubb 2.7% 8.4g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.
Filmjölk jordgubb 2.7% innehåller allergenet mjölk.
Filmjölk jordgubb 2.7% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.