Ekologisk filmjölk, gjord på svensk mjölk från ekologiska Arlagårdar. Arlas ekologiska fil har en lite tjockare konsistens, svagt syrlig smak, karakteristisk filarom och lätt gräddighet. Avnjuts naturell eller med müsli, flingor, frukt eller bär efter smak. Fil har tillverkats länge i Sverige, redan på vikingatiden åt man produkter som liknade dagens filmjölk. Tack vare symbolen Arla Ko vet du att produkten tillverkas av 100 % svensk mjölk.
Storlek
1000gram
MJÖLK* (högpastöriserad), filkultur, vitamin D. *KRAV-ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 245 kJ |
Energi | 58 kcal |
Protein | 3.5 g |
Kolhydrat | 3.7 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Fett | 3 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 122 mg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 18 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 18 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Filmjölk 3% 3.7g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Filmjölk 3% innehåller allergenet mjölk.
Filmjölk 3% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.