God och krämig ekologisk naturell A-fil som innehåller bakteriekulturen acidophilus (LA-5). Njut av vår filmjölk till frukost eller mellanmål, och toppa gärna med favoritflingorna, frukt eller bär. Arla®s ekologiska A-fil görs på 100 procent svensk ekologisk mjölk. Innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Ät Arla® ekologisk A-fil 3% som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Storlek
1000gram
MJÖLK* (högpastöriserad), filkultur, Lactobacillus acidophilus LA-5®, vitamin D. *KRAV-ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 245 kJ |
Energi | 58 kcal |
Protein | 3.5 g |
Kolhydrat | 3.7 g |
Salt | 0.09 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Fett | 3 g |
Vitamin D | 1 µg |
Kalcium | 122 mg |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 18 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 18 dagar
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Eko A-fil 3% 3.7g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Eko A-fil 3% innehåller allergenet mjölk.
Eko A-fil 3% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.