En sourcream dipp med gräddfil och hackad lök, allt för den goda syran och konsistensens skull. Ägg från frigående höns. Tillverkad i Sverige.
Storlek
1050gram
Rapsolja, GRÄDDFIL (19%), vatten, ÄGGULA, salt, GRÄDDPULVER, socker, lök, ättika, MJÖLKSOCKER, jästextrakt, SENAPSFRÖ, syra (E270, E330), maltodextrin, stabiliseringsmedel (E412, E414), persilja, konserveringsmedel (E202, E211), modifierad stärkelse, arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, senap och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2350 kJ |
Energi | 560 kcal |
Fett | 61 g |
- Varav mättat fett | 5.7 g |
Kolhydrat | 3 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 1.3 g |
Salt | 2 g |
Förvaras i högst 6°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 6°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 1.3g protein.
Per 100g portion innehåller SOUR CREAM & ONION DIPP 3g kolhydrater tillsammans med 61g fett.
SOUR CREAM & ONION DIPP innehåller följande allergener: laktos, mjölk, senap och ägg.
SOUR CREAM & ONION DIPP tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.