MAX Sourcream & Pepper dressing är en härligt kryddig sås med inslag av pepparmix. Dippa grönsaker, dressa din hamburgare eller blanda med färsk potatis och servera som ljummen potatissallad till grillat i sommar.
Storlek
220milliliter
Rapsolja, vatten/vand, lök, tomatpuré, ÄGGULA från frigående höns/EGGEPLOMME frafrittgående høns/ÆGGEBLOMME af skrabeæg, CRÈME FRAÎCHE (2,9%), vinäger/eddik, socker, salt, sirap, maltvinäger/eddik av KORN, tomat, melass, ättika/eddik, glukos- och fruktossirap, dadlar/datoer, RÅGMJÖL/RUGMEL, tamarindextrakt, lökextrakt, kryddor (bl a SELLERI, kanel, koriander, chilipeppar, spiskummin, vitlök, cayennepeppar, paprika) stabiliseringsmedel (xanthangummi, fruktkärnmjöl), SENAPSFRÖ/SENNEPSFRØ, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), arom, färgämne/farvestoff (betakaroten).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, spannmål som innehåller gluten, senap, mjölk och selleri. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2350 kJ |
Energi | 550 kcal |
Fett | 60 g |
- Varav mättat fett | 4.9 g |
Kolhydrat | 4.3 g |
- Varav sockerarter | 2.7 g |
Protein | 1 g |
Salt | 0.7 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
O. Kavli AB
Org.nr: 556039-4081
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Sourcream & Pepper 4.3g kolhydrater tillsammans med 60g fett.
Sourcream & Pepper innehåller följande allergener: ägg, spannmål som innehåller gluten, senap, mjölk och selleri.
Sourcream & Pepper tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta O. Kavli AB på följande sätt: Telefon: 08-727 05 00. E-post: kavli@kavli.se. Adress: Box 30, 125 21 Älvsjö.