Remolade

Eriks Såser

Eriks Remoulad är en riktig klassiker i ordets rätta bemärkelse. Såsen tillagas på en bas av rapsolja och ägg – blandad med pickles och curry.

Storlek

230milliliter

Remolade

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Rapsolja, vatten/vand, ÄGGULA/EGGEPLOMME/ÆGGEBLOMME*, gurka, socker, lök, morot/gulrot, majrova/nepe, ättika/eddik, äppeljuicekoncentrat, salt, curry och andra kryddor (bl a bockhornsklöver, fänkål, cayennepeppar, koriander, spiskummin), vinäger/eddik, modifierad potatisstärkelse/kartoffelstivelse, SENAPSFRÖ/SENNEPSFRØ, konserveringsmedel (E202, E211), färgämne/farvestoff (E100). *Ägg från frigående höns/skrabeæg.

Allergeninformation för Remolade

Ägg(Innehåller)
Senap(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi2450 kJ
Energi600 kcal
Fett62 g
- Varav mättat fett4.4 g
Kolhydrat6.5 g
- Varav sockerarter6.1 g
Protein1.1 g
Salt0.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 120 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

O. Kavli AB

Org.nr: 556039-4081

Kontakt

Box 30

125 21 Älvsjö

Tel: 08-727 05 00

kavli@kavli.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Remolade

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Remolade?

I en portion på 100g finns det 1.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Remolade?

Per 100g portion innehåller Remolade 6.5g kolhydrater tillsammans med 62g fett.

Allergener

Innehåller Remolade några allergener?

Remolade innehåller följande allergener: ägg och senap.

Vilka allergener kan finnas i spår i Remolade?

Remolade tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Remolade?

Du kan kontakta O. Kavli AB på följande sätt: Telefon: 08-727 05 00. E-post: kavli@kavli.se. Adress: Box 30, 125 21 Älvsjö.