Eriks® Pepparsås är en fest för alla som gillar den härliga smaken av peppar. En sås med hela fyra olika sorters peppar: svart, vit, rosé och cayenne. Resultatet är en sås med precis lagom hetta. Stänk i lite tabasco om du vill ha lite extra sting hälsar Erik. Tips: Utmärkt till grillat eller stekt kött av nöt, kalv eller gris. Och till friterade pommes frites såklart. Prova dig fram tills du hittar din egen favoritkombination.
Storlek
2000milliliter
(SV/NO/DK) INGREDIENSER: rapsolije, ÄGGULA/EGGEPLOMMER/EGGEBLOMMER, vatten/vand, tomat, salt, vinäger/ eddik, 1% svart-, rosé-, cayenne-, chili- och hvitpepper, sokker, løk, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), glukossirap, hvitløk, naturlig vinäger/eddikarom, worcesterextrakt, kryddextrakt (SELLERI).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och selleri. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2950 kJ |
Energi | 700 kcal |
Fett | 79 g |
- Varav mättat fett | 5.9 g |
Kolhydrat | 1.1 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 1.4 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
O. Kavli AB
Org.nr: 556039-4081
I en portion på 100g finns det 1.4g protein.
Per 100g portion innehåller Pepparsås 1.1g kolhydrater tillsammans med 79g fett.
Pepparsås innehåller följande allergener: ägg och selleri.
Pepparsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta O. Kavli AB på följande sätt: Telefon: 08-727 05 00. E-post: kavli@kavli.se. Adress: Box 30, 125 21 Älvsjö.