Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Viltkött, berett
  5. Vildsvinsstek Sousvide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Viltkött, berett/
  5. Vildsvinsstek Sousvide

Vildsvinsstek Sousvide

SVENSKT SKOGSVILT

Svensk Vildsvinsstek tillagad enligt sousvide metoden

Storlek

2000gram

Vildsvinsstek Sousvide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Skinka av vildsvin (85%), vatten (11%), druvsocker, salt, svartpeppar, glukossirap, kryddextrakt (svartpeppar, libbsticka), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301. Ursprung köttråvara: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi410 kJ
Energi100 kcal
Fett1.1 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat1.4 g
- Varav sockerarter1.1 g
Protein20 g
Salt1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 60 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Jojjen AB

Org.nr: 556243-6823

Kontakt

Edholmsgatan 24

593 61 Västervik

Tel: 0490-103 74

info@jojjen.se.

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vildsvinsstek Sousvide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vildsvinsstek Sousvide?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vildsvinsstek Sousvide?

Per 100g portion innehåller Vildsvinsstek Sousvide 1.4g kolhydrater tillsammans med 1.1g fett.

←Tillbaka till Produkter