Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Övriga köttprodukter
  5. Oxbringa rimmad kokt
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Övriga köttprodukter/
  5. Oxbringa rimmad kokt

Oxbringa rimmad kokt

Dafgårds

Storlek

2000gram

Oxbringa rimmad kokt

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Bringa av nöt*. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Till 100g färdig vara har 116 g kött använts. Mängdsky: 25-30%. *Ursprung: EU.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Protein16 g
Kolhydrat0.8 g
Fett14 g
- Varav mättat fett6.5 g
- Varav enkelomättat fett0 g
- Varav fleromättat fett0 g
Salt2.2 g
Fiber0 g
Energi190 kcal
Energi800 kJ
Natrium0 g
- Varav sockerarter0.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 80 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 80 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxbringa rimmad kokt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxbringa rimmad kokt?

I en portion på 100g finns det 16g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxbringa rimmad kokt?

Per 100g portion innehåller Oxbringa rimmad kokt 0.8g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

←Tillbaka till Produkter