Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. Oxfilé stekt, lågtempererad
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. Oxfilé stekt, lågtempererad

Oxfilé stekt, lågtempererad

Dafgårds

Storlek

1600gram

Oxfilé stekt, lågtempererad

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Oxfilé*(98%), salt, svartpeppar. *Ursprung: EU.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi509 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.9 g
Kolhydrat0.09 g
- Varav sockerarter0.001 g
Protein20 g
Salt0.99 g
Fiber0.07 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 80 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 80 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfilé stekt, lågtempererad

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfilé stekt, lågtempererad?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé stekt, lågtempererad?

Per 100g portion innehåller Oxfilé stekt, lågtempererad 0.09g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter