Servera en klassisk kötträtt med hel nötstek av fransyska. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar smaken i nötsteken under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Servera med potatis, pressgurka, gelé och en god sås för en traditionell middag. Använd med fördel skyn som fond till såsen. Producerad i Småland och en kartong innehåller 8 kilo.
Storlek
2500gram
Nötfransyska (85 %), vatten (11 %), druvsocker, salt, kryddor (svartpeppar), färgämne E150c, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301. Av den färdigkokta produktens totala vikt är 15-20 % sky.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 436 kJ |
Energi | 103 kcal |
Fett | 2.7 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 2.1 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 18 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 18g protein.
Per 100g portion innehåller Nötstek sous-vide 2.1g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.