Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. Nötstek sous-vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. Nötstek sous-vide

Nötstek sous-vide

Martin & Servera

Servera en klassisk kötträtt med hel nötstek av fransyska. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar smaken i nötsteken under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Servera med potatis, pressgurka, gelé och en god sås för en traditionell middag. Använd med fördel skyn som fond till såsen. Producerad i Småland och en kartong innehåller 8 kilo.

Storlek

2500gram

Nötstek sous-vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötfransyska (85 %), vatten (11 %), druvsocker, salt, kryddor (svartpeppar), färgämne E150c, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301. Av den färdigkokta produktens totala vikt är 15-20 % sky.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi436 kJ
Energi103 kcal
Fett2.7 g
- Varav mättat fett1.2 g
Kolhydrat2.1 g
- Varav sockerarter1.8 g
Protein18 g
Salt1.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Nötstek sous-vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Nötstek sous-vide?

I en portion på 100g finns det 18g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nötstek sous-vide?

Per 100g portion innehåller Nötstek sous-vide 2.1g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.

←Tillbaka till Produkter