Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Korv
  5. VARMKORV MED NATURSKINN
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Korv/
  5. VARMKORV MED NATURSKINN

VARMKORV MED NATURSKINN

Lithells

Kyld, klassisk varmkorv med naturskinn. Smaksatt med peppar, koriander, muskotnöt och lök. Fri från gluten, laktos, ägg-, ärt-, soja- och mjölkprotein. Perfekt till utflykten. Tillverkad i Sverige.

Storlek

1980gram

VARMKORV MED NATURSKINN

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Gris- och nötkött (55%), vatten, fett från gris, potatismjöl, bindväv från gris, salt, druvsocker, kryddor (vitpeppar, ingefära, muskotnöt, cayennepeppar), lökpulver, kryddextrakt (koriander, svartpeppar), antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250), rökarom. Stoppad i naturtarm från får. Lake: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E301). Ursprung köttråvara: EU.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi950 kJ
Energi230 kcal
Fett20 g
- Varav mättat fett8 g
Kolhydrat3.5 g
- Varav sockerarter0.9 g
Protein9.3 g
Salt1.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 240 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Atria Foodservice AB

Org.nr: 556426-2523

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om VARMKORV MED NATURSKINN

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i VARMKORV MED NATURSKINN?

I en portion på 100g finns det 9.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i VARMKORV MED NATURSKINN?

Per 100g portion innehåller VARMKORV MED NATURSKINN 3.5g kolhydrater tillsammans med 20g fett.

←Tillbaka till Produkter