Varmkorv m kollagenskinn. Varje korv väger ca 55g. Svensk råvara
Storlek
2000gram
INGREDIENSER: kött från gris och nöt (74%), vatten, potatisstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E451, E450) (difoster, trifosfater), lök, kryddor (b.la paprika), glukossirap, naturliga aromer antioxidationsmedel (E300) (askorbinsyra), konserveringsmedel (E250) Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1040 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.5 g |
Kolhydrat | 5.3 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 11.5 g |
Salt | 2.5 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Signal & Andersson Charkuterifabrik
Org.nr: 556225-3202
I en portion på 100g finns det 11.5g protein.
Per 100g portion innehåller Varmkorv m skinn 55g SE 5.3g kolhydrater tillsammans med 20g fett.