Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Korv
  5. Varmkorv
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Korv/
  5. Varmkorv

Varmkorv

Scan

Scans härliga och populära varmkorv har naturskinn som ger just det rätta knäppet. Väldigt enkel att värma och passar både att steka och värma i vattenbad. Vår produkt är konserverad i burk. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Kylkonserv. Varmrökt. Naturskinn. Vikt/st: 55g Antal/frp: 36st.

Storlek

1980gram

Varmkorv

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Gris- och nötkött, vatten, potatismjöl, fett från gris, salt, lök, förtjockningsmedel E1442, socker, antioxidationsmedel E300, kryddor, konserveringsmedel E250, fjälster,rökarom.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1000 kJ
Energi240 kcal
Fett19 g
- Varav mättat fett7.9 g
Kolhydrat6 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein10 g
Salt2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Varmkorv

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Varmkorv?

I en portion på 100g finns det 10g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Varmkorv?

Per 100g portion innehåller Varmkorv 6g kolhydrater tillsammans med 19g fett.

←Tillbaka till Produkter