Från Kalabrien kommer denna finmalda salami med tärnat späck och hela pepparkorn. Enligt traditionellt recept smaksätts salamin med chili som ger korven både behaglig hetta och härligt röd färg.
Storlek
1200gram
Griskött, salt, paprikakoncentrat, kryddor, druvsocker, chili, naturlig arom, antioxidationsmedel (askorbinsyra), konserveringsmedel (kaliumnitrat, natriumnitrit). Ej ätbart korvskinn. Till 100g färdig produkt har använts 134g köttråvara.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1448 kJ |
Energi | 349 kcal |
Fett | 27 g |
- Varav mättat fett | 9.4 g |
Kolhydrat | 1.4 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 25 g |
Salt | 3.6 g |
Förvaras i 2°C till 5°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 5°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Atria Scandinavia AB
Org.nr: 556483-4660
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Per 100g portion innehåller Spianata Piccante 1.4g kolhydrater tillsammans med 27g fett.