- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Köttprodukter
- Korv
- Salami
Salami
Ungersk salami är bland världens främsta och särskilt den som tillverkas av Pick. Kall och fuktig luft kring floden Tisza skapar optimala förutsättningar för framställningen av den här salamin. En klassiker med sin finmalda konsistens och milda smaksättning. Förvara din skivade salami i kylen, helvaran kan däremot förvaras i rumstemperatur.
Storlek
1300gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Griskött, grisspäck, salt, kryddor, socker, konserveringsmedel E250, rök. Till 100g färdig vara har använts 159g griskött.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2167 kJ |
Energi | 524 kcal |
Fett | 47 g |
- Varav mättat fett | 19 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 25 g |
Salt | 4.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 2°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Ungern
Företag
Atria Scandinavia AB
Org.nr: 556483-4660
Vanliga frågor om Salami
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Salami?
I en portion på 100g finns det 25g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Salami?
Per 100g portion innehåller Salami 0.5g kolhydrater tillsammans med 47g fett.