Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Korv
  5. Salami
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Korv/
  5. Salami

Salami

Pick

Ungersk salami är bland världens främsta och särskilt den som tillverkas av Pick. Kall och fuktig luft kring floden Tisza skapar optimala förutsättningar för framställningen av den här salamin. En klassiker med sin finmalda konsistens och milda smaksättning. Förvara din skivade salami i kylen, helvaran kan däremot förvaras i rumstemperatur.

Storlek

1300gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Griskött, grisspäck, salt, kryddor, socker, konserveringsmedel E250, rök. Till 100g färdig vara har använts 159g griskött.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi2167 kJ
Energi524 kcal
Fett47 g
- Varav mättat fett19 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein25 g
Salt4.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 20°C

Total hållbarhet

Upp till 120 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Ungern

Företag

Atria Scandinavia AB

Org.nr: 556483-4660

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Salami

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Salami?

I en portion på 100g finns det 25g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Salami?

Per 100g portion innehåller Salami 0.5g kolhydrater tillsammans med 47g fett.

←Tillbaka till Produkter