Storlek
2500gram
Ingredienser: Fläskkött*, chilipuré (3,6%), salt, kryddor, naturliga aromer, dextros, antioxidationsmedel E300 och E301, konserveringsmedel E252 och E250. Till 100 g färdig produkt har 138 g kött använts. *Uppfött och slaktat i Italien. Skinnet är inte ätbart, avlägsnas innan förtäring.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1349 kJ |
Energi | 324 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 8.8 g |
Kolhydrat | 1.5 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 28 g |
Salt | 4 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 28g protein.
Per 100g portion innehåller Salame Spianata Calabrese Ex Picc 1.5g kolhydrater tillsammans med 23g fett.