Storlek
3000,00gram
Ingredienser: Fläskkött*, salt, dextros, vitlök, kryddor, antioxidationsmedel E300 och E301, konserveringsmedel E252 och E250. Till 100g färdig produkt har 145 g kött använts. *Uppfött och slaktat i Italien. Skinnet är inte ätbart, avlägsnas innan förtäring.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1164 kJ |
Energi | 279 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 7.3 g |
Kolhydrat | 1.1 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 27 g |
Salt | 3.2 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 27g protein.
Per 100g portion innehåller Salame Sopressa Veneta 1.1g kolhydrater tillsammans med 19g fett.