- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Köttprodukter
- Korv
- Rökt Salami
Rökt Salami
Vår rökta salami är gjord på nöt- och fläskkött som kryddats med vitlök. Salamin röks långsamt över spån och får sedan torka under en längre då smaken mognar fram.
Storlek
200gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött* (73%), fett från gris*, koksalt, MJÖLKPROTEIN, socker*, vitpeppar, vitlökspulver, konserveringsmedel (E250), färgämne (E120), antioxidationsmedel (E300). Kallrökt. *Ursprung: Sverige.
Allergeninformation för Rökt Salami
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1940 kJ |
Energi | 460 kcal |
Fett | 44 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 3 g |
- Varav sockerarter | 1.9 g |
Protein | 14 g |
Salt | 2.8 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 40 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
Vanliga frågor om Rökt Salami
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Rökt Salami?
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Salami?
Per 100g portion innehåller Rökt Salami 3g kolhydrater tillsammans med 44g fett.
Allergener
Innehåller Rökt Salami några allergener?
Rökt Salami innehåller allergenet mjölk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Rökt Salami?
Rökt Salami tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Rökt Salami?
Du kan kontakta Scan Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0771-510 510. E-post: matforum@hkscan.com. Adress: Box 30233, 104 25 Stockholm.