Rökt Salami

Pärsons

Vår rökta salami är gjord på nöt- och fläskkött som kryddats med vitlök. Salamin röks långsamt över spån och får sedan torka under en längre då smaken mognar fram.

Storlek

200gram

Rökt Salami

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött* (73%), fett från gris*, koksalt, MJÖLKPROTEIN, socker*, vitpeppar, vitlökspulver, konserveringsmedel (E250), färgämne (E120), antioxidationsmedel (E300). Kallrökt. *Ursprung: Sverige.

Allergeninformation för Rökt Salami

Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1940 kJ
Energi460 kcal
Fett44 g
- Varav mättat fett13 g
Kolhydrat3 g
- Varav sockerarter1.9 g
Protein14 g
Salt2.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 40 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rökt Salami

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rökt Salami?

I en portion på 100g finns det 14g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Salami?

Per 100g portion innehåller Rökt Salami 3g kolhydrater tillsammans med 44g fett.

Allergener

Innehåller Rökt Salami några allergener?

Rökt Salami innehåller allergenet mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Rökt Salami?

Rökt Salami tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Rökt Salami?

Du kan kontakta Scan Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0771-510 510. E-post: matforum@hkscan.com. Adress: Box 30233, 104 25 Stockholm.