Storlek
4000gram
Ingredienser: Fläskkött*, salt, naturliga aromer, kryddor, vitlök, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Till 100g färdig produkt har 115g kött använts. *Uppfött och slaktat i Italien. Skinnet är inte ätbart. Avlägsnas före förtäring.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1191 kJ |
Energi | 287 kcal |
Fett | 24 g |
- Varav mättat fett | 8.8 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2.2 g |
Förvaras i 1°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
1°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Mortadella Bologna I.G.P. 1.8g kolhydrater tillsammans med 24g fett.