Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Korv
  5. Lördagskorv rak, kokt
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Korv/
  5. Lördagskorv rak, kokt

Lördagskorv rak, kokt

Snellman

Grisköttet är från vår alldeles egna lantgrisar, som är resultatet av ett 100-årigt arbete som enbart finns på Snellmans familjegårdar. Den får dels gmo-fritt foder. Vi eftersträvar att tillverka så naturliga produkter som möjligt bl.a. genom att ständigt minska på användningen av tillsatsämnen, där gmo-fritt är en del av denna utveckling. De föds upp på finska familjegårdar och där arbetas det ständigt med djurens välmående. Bl.a. får våra grisar behålla sin knorr, för den mäter grisens välmående. Familjen Snellman har samma djurhållnings krav som det är i Sverige.

Storlek

1000gram

Lördagskorv rak, kokt

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Griskött (63%) ursprung Finland, vatten (19,5%), Nötkött (7%) ursprung Finland, potatismjöl (5,4%), salt (1,8%), späck (2%), aromer (muskotnöt, svartpeppar), kryddor (koriander, ingefära, senap, vitpeppar), antioxidationsmedel (E301), stabiliseringsmedel (E450), konserveringsmedel (E250). Kötthalt 70%.

Allergeninformation för Lördagskorv rak, kokt

Senap(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1110 kJ
Energi265 kcal
Fett22 g
- Varav mättat fett8.3 g
Kolhydrat5.7 g
- Varav sockerarter1.2 g
Protein11 g
Salt1.8 g
Fiber0 g
Natrium0.74 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 6°C

Total hållbarhet

Upp till 60 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Finland

Företag

Snellmans Köttförädling AB

Kontakt

Svarvarvägen 4

132 38 Saltsjö-Boo

kundservice@herrsnellman.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Lördagskorv rak, kokt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Lördagskorv rak, kokt?

I en portion på 100g finns det 11g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Lördagskorv rak, kokt?

Per 100g portion innehåller Lördagskorv rak, kokt 5.7g kolhydrater tillsammans med 22g fett.

Allergener

Innehåller Lördagskorv rak, kokt några allergener?

Lördagskorv rak, kokt innehåller allergenet senap.

Vilka allergener kan finnas i spår i Lördagskorv rak, kokt?

Lördagskorv rak, kokt tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Lördagskorv rak, kokt?

Du kan kontakta Snellmans Köttförädling AB på följande sätt: E-post: kundservice@herrsnellman.se. Adress: Svarvarvägen 4, 132 38 Saltsjö-Boo.

←Tillbaka till Produkter