Grisköttet är från vår alldeles egna lantgrisar, som är resultatet av ett 100-årigt arbete som enbart finns på Snellmans familjegårdar. Den får dels gmo-fritt foder. Vi eftersträvar att tillverka så naturliga produkter som möjligt bl.a. genom att ständigt minska på användningen av tillsatsämnen, där gmo-fritt är en del av denna utveckling. De föds upp på finska familjegårdar och där arbetas det ständigt med djurens välmående. Bl.a. får våra grisar behålla sin knorr, för den mäter grisens välmående. Familjen Snellman har samma djurhållnings krav som det är i Sverige.
Storlek
1000gram
Griskött (63%) ursprung Finland, vatten (19,5%), Nötkött (7%) ursprung Finland, potatismjöl (5,4%), salt (1,8%), späck (2%), aromer (muskotnöt, svartpeppar), kryddor (koriander, ingefära, senap, vitpeppar), antioxidationsmedel (E301), stabiliseringsmedel (E450), konserveringsmedel (E250). Kötthalt 70%.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1110 kJ |
Energi | 265 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 8.3 g |
Kolhydrat | 5.7 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 0 g |
Natrium | 0.74 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Snellmans Köttförädling AB
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Lördagskorv rak, kokt 5.7g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Lördagskorv rak, kokt innehåller allergenet senap.
Lördagskorv rak, kokt tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Snellmans Köttförädling AB på följande sätt: E-post: kundservice@herrsnellman.se. Adress: Svarvarvägen 4, 132 38 Saltsjö-Boo.