Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Korv
  5. Lindösalami Peppar
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Korv/
  5. Lindösalami Peppar

Lindösalami Peppar

Lönneberga

Mager salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.

Storlek

1700gram

Lindösalami Peppar

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, salt, svartpeppar (2,2%), gelatin, druvsocker, kryddor (koriander, vitpeppar, vitlök), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 130g köttråvara.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1780 kJ
Energi430 kcal
Fett36 g
- Varav mättat fett14 g
Kolhydrat2.3 g
- Varav sockerarter0.7 g
Protein23 g
Salt4.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 95 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 20°C

Total hållbarhet

Upp till 95 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Atria Foodservice AB

Org.nr: 556426-2523

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Lindösalami Peppar

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Lindösalami Peppar?

I en portion på 100g finns det 23g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Lindösalami Peppar?

Per 100g portion innehåller Lindösalami Peppar 2.3g kolhydrater tillsammans med 36g fett.

←Tillbaka till Produkter