Mager salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett hölje av Fikon & Chili. Kött från Svenska gårdar.
Storlek
1700gram
Griskött*, nötkött*, salt, fikon (3%), gelatin, druvsocker, kryddor (chili, koriander, vitpeppar, vitlök), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 130g köttråvara.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1780 kJ |
Energi | 430 kcal |
Fett | 36 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
Kolhydrat | 3.6 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 23 g |
Salt | 4.5 g |
Förvaras i 2°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 95 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 95 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Lindösalami Fikon & Chili 3.6g kolhydrater tillsammans med 36g fett.