Falukorv Gudruns 65% kötthalt 14% fetthalt
Storlek
1900gram
Ingredienser: Gris- och nötkött, vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, kryddor, torkad lök, stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E300, kryddextrakt, konserveringsmedel E250. Alspånsrökt.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 825 kJ |
Energi | 200 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 6 g |
Kolhydrat | 5.6 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 10.6 g |
Salt | 1.9 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 35 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gudruns AB
Org.nr: 556660-4624
I en portion på 100g finns det 10.6g protein.
Per 100g portion innehåller Falukorv 65% 1,9kg 5.6g kolhydrater tillsammans med 14g fett.