- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Köttprodukter
- Korv
- Blodkorv hel
Blodkorv hel
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Vatten, rågmjöl, fett från nöt, skorpmjöl, socker, blodplasma nöt och gris, nötkött, bindväv från nöt, koksalt, lök, kryddor. konserveringsmedel E250.
Allergeninformation för Blodkorv hel
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1206 kJ |
Energi | 288 kcal |
Fett | 14.9 g |
Kolhydrat | 30 g |
Protein | 8.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 1°C till 8°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
1°C till 8°C
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Charkett AB
Org.nr: 556722- 901
Vanliga frågor om Blodkorv hel
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Blodkorv hel?
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Blodkorv hel?
Per 100g portion innehåller Blodkorv hel 30g kolhydrater tillsammans med 14.9g fett.
Allergener
Innehåller Blodkorv hel några allergener?
Blodkorv hel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, råg och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Blodkorv hel?
Blodkorv hel tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Blodkorv hel?
Du kan kontakta Charkett AB på följande sätt: Telefon: 0455-260 50. E-post: info@charkett.se. Adress: Silvervägen 4, 371 50 Karlskrona.