Blodkorv hel

Charkett
Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Vatten, rågmjöl, fett från nöt, skorpmjöl, socker, blodplasma nöt och gris, nötkött, bindväv från nöt, koksalt, lök, kryddor. konserveringsmedel E250.

Allergeninformation för Blodkorv hel

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1206 kJ
Energi288 kcal
Fett14.9 g
Kolhydrat30 g
Protein8.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 1°C till 8°C för optimal hållbarhet.

Förvaringstemperatur

1°C till 8°C

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Charkett AB

Org.nr: 556722- 901

Kontakt

Silvervägen 4

371 50 Karlskrona

Tel: 0455-260 50

info@charkett.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Blodkorv hel

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Blodkorv hel?

I en portion på 100g finns det 8.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Blodkorv hel?

Per 100g portion innehåller Blodkorv hel 30g kolhydrater tillsammans med 14.9g fett.

Allergener

Innehåller Blodkorv hel några allergener?

Blodkorv hel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Blodkorv hel?

Blodkorv hel tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Blodkorv hel?

Du kan kontakta Charkett AB på följande sätt: Telefon: 0455-260 50. E-post: info@charkett.se. Adress: Silvervägen 4, 371 50 Karlskrona.