- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Köttprodukter
- Griskött, berett
- Skinkstek sous-vide
Skinkstek sous-vide
Servera snabbt och enkelt skivad skinkstek till lunch, middag eller på buffén. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sosu vide-metoden bevarar smakerna i skinksteken under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Köttet har en mild smak så servera det gärna tillsammans med en smakrik sås. Producerad i Småland. Varje förpackning innehåller 2 kg skinkstek.
Storlek
2000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Skinkfransyska (85 %), vatten, druvsocker, salt, kryddor (svartpeppar), extrakt, glukossirap, kryddextrakt (svartpeppar, libbsticka), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 385 kJ |
Energi | 91 kcal |
Fett | 1.8 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 17 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Skinkstek sous-vide
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Skinkstek sous-vide?
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Skinkstek sous-vide?
Per 100g portion innehåller Skinkstek sous-vide 1.8g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.