Skinkstek sous-vide

Martin & Servera

Servera snabbt och enkelt skivad skinkstek till lunch, middag eller på buffén. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sosu vide-metoden bevarar smakerna i skinksteken under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Köttet har en mild smak så servera det gärna tillsammans med en smakrik sås. Producerad i Småland. Varje förpackning innehåller 2 kg skinkstek.

Storlek

2000gram

Skinkstek sous-vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Skinkfransyska (85 %), vatten, druvsocker, salt, kryddor (svartpeppar), extrakt, glukossirap, kryddextrakt (svartpeppar, libbsticka), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi385 kJ
Energi91 kcal
Fett1.8 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat1.8 g
- Varav sockerarter1.8 g
Protein17 g
Salt1.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Skinkstek sous-vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Skinkstek sous-vide?

I en portion på 100g finns det 17g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Skinkstek sous-vide?

Per 100g portion innehåller Skinkstek sous-vide 1.8g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.