Skapa nya huvudrätter med möra revben. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar den goda smaken i revbenen under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Producerade i Sverige på svenskt kött och en kartong innehåller 2,4 kilo.
Storlek
2400gram
Revben av gris, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (E301). Till 100 g färdig produkt har använts 122 g revben.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 7.1 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Revbensspjäll Sous-vide Naturella 0.5g kolhydrater tillsammans med 16g fett.