Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. Revbensspjäll Sous-vide Naturella
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. Revbensspjäll Sous-vide Naturella

Revbensspjäll Sous-vide Naturella

Martin & Servera

Skapa nya huvudrätter med möra revben. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar den goda smaken i revbenen under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Producerade i Sverige på svenskt kött och en kartong innehåller 2,4 kilo.

Storlek

2400gram

Revbensspjäll  Sous-vide Naturella

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Revben av gris, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (E301). Till 100 g färdig produkt har använts 122 g revben.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1000 kJ
Energi230 kcal
Fett16 g
- Varav mättat fett7.1 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein21 g
Salt1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 90 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Revbensspjäll Sous-vide Naturella

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Revbensspjäll Sous-vide Naturella?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Revbensspjäll Sous-vide Naturella?

Per 100g portion innehåller Revbensspjäll Sous-vide Naturella 0.5g kolhydrater tillsammans med 16g fett.

←Tillbaka till Produkter