Erbjud dina gäster honungsglaserade saftiga revben. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar revbenens goda smak under den långa koktiden och ger ett smakrikt resultat. Servera med potatissallad, pommes frites eller en fräsch grönsallad. Producerat i Småland och en förpackning innehåller 2,3 kilo saftiga revben.
Storlek
2300gram
Revben av gris (85 %), vatten (8 %), honung (3,8 %), salt, druvsocker, kryddor (paprika, vitpeppar, kryddpeppar, ingefära, kummin, kryddnejlika), extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar), färgämne E150c, antioxidationsmedel E301. Av den färdigkokta produktens totala vikt är 8 - 10 % sky.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 632 kJ |
Energi | 151 kcal |
Fett | 7.9 g |
- Varav mättat fett | 3.4 g |
Kolhydrat | 4.5 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Revbensspjäll mörk honung sous-vide 4.5g kolhydrater tillsammans med 7.9g fett.