Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. Revbensspjäll julkryddade sous-vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. Revbensspjäll julkryddade sous-vide

Revbensspjäll julkryddade sous-vide

Martin & Servera

Förgyll julbordet med revben, rikligt kryddade med julens bästa smaker. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar smaken i revbenen under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Producerade i Småland på svenskt kött och en kartong innehåller 9 kilo.

Storlek

1500gram

Revbensspjäll julkryddade sous-vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Revben av gris, vatten, salt, druvsocker, kryddor (lök, tomat, vitlök, ingefära, kryddpeppar, chili, cayennepeppar, koriander, kryddnejlika, paprika), glukossirap, kryddextrakt (svartpeppar, libbsticka, paprika), rökarom, antioxidationsmedel E301. Sky i förpackningen ca 7 %.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi600 kJ
Energi144 kcal
Fett8 g
- Varav mättat fett3.5 g
Kolhydrat1.5 g
- Varav sockerarter1.1 g
Protein16 g
Salt2.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Revbensspjäll julkryddade sous-vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Revbensspjäll julkryddade sous-vide?

I en portion på 100g finns det 16g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Revbensspjäll julkryddade sous-vide?

Per 100g portion innehåller Revbensspjäll julkryddade sous-vide 1.5g kolhydrater tillsammans med 8g fett.

←Tillbaka till Produkter