Pata Negrablock tillverkas av skinkan från Cerdo Ibérico-grisar som betat fritt och frossat i ekollon. Ekollonen bidrar till skinkans unika smak och ger mycket fina näringsvärden. Blocket är urbenat, putsat och format för att underlätta hanteringen och minimera svinn. Lagrad i 24 månader.
Storlek
3800gram
Ingredienser: Iberico skinka helmuskel, salt, socker, konserveringsmedel (E250, E252), antioxidationsmedel (E301). Till 100g färdig produkt har använts 153g köttråvara.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 6.4 g |
Kolhydrat | 1 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 32 g |
Salt | 5 g |
Förvaras i 2°C till 7°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 7°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Atria Scandinavia AB
Org.nr: 556483-4660
I en portion på 100g finns det 32g protein.
Per 100g portion innehåller Pata negra block 1g kolhydrater tillsammans med 16g fett.