Lufttorkad ytterfilé som tillverkas i byn Guijuelo som ligger i Salamancaprovinsen. Råvaran hämtas från den berömda Cerdo Ibérico, den så kallade Pata Negragrisen, som ger denna underbara delikatess en mjuk nötig smak. Ytterfilén kryddas med salt, peppar, torkad paprika och vitlök innan den torkas.
Storlek
1200gram
Griskött, salt, paprika, druvsocker, LAKTOS, kryddor, antioxidationsmedel (E301, E300), konserveringsmedel (E250, E252). Till 100g färdig produkt har använts 150g köttråvara.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 987 kJ |
Energi | 294 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 10 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 35 g |
Salt | 2.3 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Atria Scandinavia AB
Org.nr: 556483-4660
I en portion på 100g finns det 35g protein.
Per 100g portion innehåller Lomo Iberico 0.5g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Lomo Iberico innehåller allergenet mjölk.
Lomo Iberico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Scandinavia AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.